Contact

SC Infomedia Tast SRL
Com.Somova, str. Pieții nr.12, Jud. Tulcea

CUI: 32214711, J36/371/2013

Tel.: 0730.758.919

E-mail:

office@agroinfodobrogea.ro
infomediatast@yahoo.com

Despre noi:

Apariția publicației de informare AgroinfoDobrogea, pe o zonă ”de nișă”, în grila presei dobrogene, este legată în mod necesar de o parte a existenței noastre care privește, în special, lumea satului dobrogean pe care ne dorim să o arătăm așa cum este de fapt, cu bune și mai puțin bune. În ceea ce ne privește, lumea rurală nu reprezintă o exigență a vreunui demers ci, mai degrabă, o punte prin care încercăm să readucem în atenție implicația și unitatea socială, viața micilor colectivități dar și cultivarea relației cu acestea. Desigur, nu ne vom ori aici pentru că atenția noastră se va îndrepta și către administrație și politică ale căror acțiuni sau inacțiuni ne afectează direct.

De apariția oricărei publicații sunt legate o serie de întrebări firești și, într-un început, pentru a răspunde la acestea, putem afirma fără tăgadă că: nu suntem implicați politic, nu ne propunem să mințim sau să denaturăm adevărul, nu credem în falsitate sau în aplauze seci. Din contră, avem convingerea că o societate trebuie să aibă șansa prosperității, cel puțin prin accesul liber la o informație reală și echitabilă.

De multe ori ceea ce vedem și trăim se află cam departe de așteptările noastre, măcar prin faptul că firescul a devenit, cu premeditare  poate, excepție. Ori, dacă logica elementară este pusă la îndoială de flash-ul unei realități nedigerabile pentru destui dintre noi, atunci putem decide, absolut ușor și fără a fi necesar vreun curaj, să reevaluăm paradigma.